Lindab LTP 35 tarpézlemez 0,5 mm Classic bevonat 010 fehér

Lindab LTP 35 tarpézlemez 0,5 mm Classic bevonat
010 fehér

7 023Ft-tól -%
7 023Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A Lindab Coverline® (trapézlemezek és hullámlemezek) termékcsoport esztétikus, a megrendelői igényekhez alkalmazkodó és a szerkezeti kialakításhoz optimálisan illeszkedő burkolati rendszereket kínál tető- és falburkolatok, héjazatok céljára. Az acélszerkezeti kialakítás és a tetőhajlásszög függvényében választható ki a tetőhéjazat, többféle lehetőséget kínálva a gyors és egyszerű szerelhetőség, gazdaságosság és az esztétikai megjelenés között. A Lindab Kft. a profillemezek és tartozékok komplett programjával minden igényt kielégít. A Lindab burkolati rendszerek gazdságosabb alternatívák sok más hagyományos építőanyaggal szemben. Könnyű szerelhetőség a költségek csökkentését is garantálja.

A Lindab alapanyag tűzihorganyzott, natúr vagy színbevonatos nagyszilárdságú acéllemez. A kiváló korrózióvédelmet és hosszú tartósságot mindkét oldalon a fémes bevonat, a tűzihorganyzás biztosítja. A színválasztéka miatt elsősorban esztétikai változatosságot nyújtó műanyag bevonat további védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
A Lindab trapézlemezek EN 13501-1 szabvány szerinti tűzvédelmi osztályai a következők:
• Natúr tüzihorganyzott, bevonat nélküli lemezek: A1
• Tüzihorganyzott, max. 30mm vastag festékbevonatos lemezek (filcalátétes változat esetében is): A2-s1,d0
• Tüzihorganyzott, max. 50mm vastag festékbevonatos lemezek: A2-s2,d0
A trapézlemezek felerősítésénél ügyeljünk arra, hogy minden lemez a megfelelő helyen legyen rögzítve. Ennek megfelelően a lemezeket a két szélső hullámvölgyben és középen rögzítsük. Ezen felül a 20-as trapézlemezek esetén még két csavar javasolt. Ebben az esetben a 20-as lemezek minden második hullámvölgye rögzített. A tetőszerkezet szélein, ahol a szél szívóhatása nagyobb, minden hullámvölgyben és minden szelemenen rögzítsünk. Minden esetben 400-500 milliméterenként csavarral össze kell fűzni az oldalirányú átfedéseket, a Lindab által forgalmazott LL2T-s fűzőcsavarral. Huzamos (1-2 hónapnál hosszabb) ideig történő szabadtéri tárolás esetén a kondenzvíz károsítja a lemezek bevonatát. Ennek elkerülése érdekében a kötegeket meg kell bontani és gondoskodni kell a lemezek közötti átszellőzésről. A lemezeket ferdén megdöntve kell deponálni. Tűzihorganyzott lemezek szabadtéri tárolása kötegben nem megengedett a fehér rozsda kialakulása miatt. Tárolás során hasonlóan kell eljárni, mint a bevonatos lemezeknél. A nem megfelelően tárolt lemezek felületi károsodására vonatkozó reklamációt a gyártó nem fogad el. Hosszabb tárolás, lehetőség szerint fedett helyen, nedvesség, sugárzó hő kizárásával történjen. Agresszív közeg (sav, mész, habarcs stb.) tartós hatása a felület elszíneződését okozhatja.

alapanyag nagyszilárdságú acél
beépíthető tetőre
bevonat Classic
Csomagolási egység m2
garancia idő 15 év
Min. rendelhető mennyiség 1 m2
Súly 5,06 kg/m2
szállítható nem
Szükséglet 1 m2 trapézlemez/1 m2 tető (az oldalirányú átfedés benne van az árban!)
vastagság 0,5 mm
Szélesség
954 mm fedőszélesség
Hosszúság
210 - 12000 mm
Gyártó
A svéd Lindab több, mint 25 éve jelen van Magyarországon, központja Biatorbágyon található. Termékei: Lindab lemez, Lindab trapézlemez, Lindab cserepeslemez, Lindab ereszcsatorna, Lindab csavar és egyéb kötőelem, Lindab könnyűacél gerendák, Lindab csarnokrendszer.
Tovább a márka oldalára