Lindab

A Lindab alapítói 1959-ben egy kis bádoglemez-gyártó műhely működését indították el a svédországi Lindhultban. A cég részvényeit 1984-ben jegyezni kezdték a svéd, majd 1992-ben a dán tőzsdén is. A Lindab több, mint 25 éve jelen van Magyarországon, központja Biatorbágyon található.

Lindab kiállítás

A Lindab a világ különböző részeire kiterjesztette tevékenységét, és jelenleg 31 országban, több mint 125 helyszínen képviselteti magát. Piacvezető termékei: ereszcsatorna, fém tetőfedési rendszerek, ipari- és mezőgazdasági csarnokok. Budapesti és győri telepünk kiemelt kereskedések, azaz ún. Lindab Center értékesítő pontok, ahol nagy raktárkészlettel és profi szaktudással szolgálunk ki minden ügyfelünket. Győri telepünk volt az első ilyen kiemelt értékesítési partner Magyarországon. 2011-ben elnyertük az Év Lindab Kereskedője díjat is.

Lindab Év Kereskedője Díj

Fém tetők
Lindab, Powertekk, Gerard, Budmat, Prefa, VM Zinc, Blachotrapez fém cserepes lemezek és egyéb tetők többféle bevonattal prémium és normál minőségben, széles választékban, készletről!
Fal
Fal, födém, falburkolat és homlokzatburkolat