VM Zinc félkörszelvényű függő ereszcsatorna 3 m 250 natúr

VM Zinc félkörszelvényű függő ereszcsatorna 3 m
natúr, 250

11 673Ft-tól -10%
12 971Ft-tól -10%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A cink természetes formában megtalálható a környezetünkben (átlagosan a földkéregben 70 mg/kg). Ezen kívül alapvető és így nélkülözhetetlen az élőlények fennmaradásához (az emberi szervezet legkisebb mikroorganizmusa). Tartós, újra felhasználható és alacsony energiafogyasztású anyag. A horgany rendkívül tartós anyag, amelynek élettartama 50-100 év is lehet az éghajlati feltételektől függően (nem válatlen, hogy az acél ereszcsatornák külső védelmét horgyany bevonat látja el). A nagy különbség, hogy a VMZINC® ereszcsatorna esetében ez a rendkívüli anyag nem csak a felületen van jelen, hanem az anyag egész keresztmetszetében. Újra felhasználható: a gyakorlatban a régi horganylemezek 95%-t tényleg újrahasznosítják különbözô ágazatokban. Gyártása a hasonló burkoló anyagokéhoz képest kevesebb energiát igényel, mivel a fém olvadási hőmérséklete viszonylag alacsony. A VMZINC® ereszcsatorna rendszerek megfelelnek az EN 612 szabvány előírásainak.
A VMZINC® horgany alapanyag megfelel az európai NF EN 988 szabványnak, amely garantálja a horgany 99,995 %-os tisztaságát még a réz és a titán hozzáadása előtt, valamint a mérettel és mechanikai tulajdonságokkal kapcsolatos elôírások betartását. Az ISO 9001 minőségbizonyítvány mind az adminisztratív és gyártási területek, mind a termékekre és a szolgáltatásokra egyaránt vonatkozik. Tükrözi a VMZINC® megbízhatóságának és szaktudásának hagyományát, valamint a termékek, szolgáltatások, gyártási eljárások folyamatos javítását célzó törekvéseit. Magas szintűek a környezetvédelemre irányuló törekvéseik is, így Franciaországban három VMZINC® telephely is megkapta az ISO 14001 tanúsítványt.
Színek:
1. Az enyhén fényes NATÚR horganyon 0,5-2 év elteltével képződik el egy patinásodás, a környezettl és az épület elhelyezkedésétől függôen.
2. QUARTZ-ZINC® galambszürke előpatinázott horgany, amely hasonlít a natúr horgany több hónapos használat utáni, természetesen patinásodott anyagához. Felújításoknál is nagyon kedvelt anyag, mivel a régebben beépített horgannyal homogén felületet mutat.
3. ANTHRA-ZINC® antracitszürke előpatinázott horgany. Patinabevonata erős, külső környezeti hatások esetén is nagyon homogén. A minőségi építészet egyik megnyilvánulása, jól harmonizál a pl. a természetes palával és a napjainkban divatos szürke árnyalatokkal.

alapanyag horgany
Csomagolási egység db
forma külsőperemes
Min. rendelhető mennyiség 1 db
szállítható nem
vastagság 0,65 mm
Gyártó
A cink az egyik legfontosabb elem az emberi szervezet számára. Ha pedig építőanyagként tekintünk rá, elmondhatjuk, hogy nem fog rajta az idő. Természetes ellenáll a korróziónak és 100 %-ban újrahasznosítható.
Tovább a márka oldalára