IsoPaint Isoxyde korróziógátló fém tetőfesték 10 L antracit

IsoPaint Isoxyde korróziógátló fém tetőfesték 10 L
antracit

76 105Ft-tól -%
Egységár
7 610Ft/liter -%
76 105Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Rendelésre
Mennyiség (db)
IsoPaint Isoxyde korróziógátló fém tetőfesték 10 L
antracit

Akril és sztirol polimerek kombinációján alapuló hidrofób vízbázisú vastag rétegű tetőfesték. Korróziógátló anyagokat tartalmaz.

Vas, acél, alumínium, cink, horganyzott felületek, plasztiszol bevonatú lemezekre és poliészter ill. alkid felületekre is alkalmas. Alapozó nélkül használható.

kiadósság 5 m2/liter (200 µm nedves film / 82 µm száraz film).
Ha az aljzat jó állapotban van, akkor 1 réteg is elegendő.
Ellenkező esetben két réteget kell felhordani 2,5 m2/liter teljes fedéssel (400 µm nedves film / 164 µm száraz film). A gyakorlati szórási sebesség a felhordási módtól, a festendő anyagtól és felületétől is függ.

Alkalmazható ecsettel, hengerrel és szórással (180 - 220 bar). Használatkor a levegő hőmérsékletének +8°C és +30°C között kell lennie, a relatív páratartalom pedig 85% alatt kell hogy legyen.

Első réteg felhordása előtt alaposan keverje meg az izoxydot. Az optimális filmvastagság biztosítása érdekében célszzerű a festéket két rétegben kell felhordani higítás nélkül. Az első rétegnél max. 10%-os higítás alkalmazható. A termék és a felület kompatibilitásának biztosítása érdekében mindig készítsen próbabevonatot.

alapanyag akril és sztirol polimerek kombinációján alapuló hidrofób vízbázisú vastag rétegű festék
alkalmazható Vas, acél, alumínium, cink, horganyzott felületek, plasztiszollemezek, poliészter és alkid felületekre
Csomagolási egység 10 liter
Min. rendelhető mennyiség vödör
szállítás 13000
Szükséglet kb. 5 m2/liter
Gyártó
A dán Isopaint Nordic A/S cég családi vállalkozásként indult több, mint 45 éve. Szakterülete a tetőbevonatok, homlokzatfestékek és impregnáló szerek gyártása és fejlesztése környezetbarát és egészségtudatos vállalati kultúrával. A cég a Tikkurila csoport része.
Tovább a márka oldalára