IsoPaint ClimateCooler hővisszaverő tetőbevonat Uni TopCoat világosszürke

IsoPaint ClimateCooler hővisszaverő tetőbevonat
világosszürke , Uni TopCoat

132 471Ft-tól -%
Egységár
6 624Ft/liter -%
132 471Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A Climate Cooler hővisszaverő tetőbevonat mint beruházás időben és pénzben is viszonylag alacsony, ami azt jelenti, hogy az új tetőfedő rendszer energiatakarékos tulajdonságai gyorsan tényleges megtakarításokká alakulnak. A napfény nagy része infravörös sugárzás (IR). A ClimateCooler átlagosan a nap infravörös sugárzásának akár 80% -át visszatükrözi egy hagyományos fekete bitumenes tetőhöz képest. A tükrözés pontos mennyisége a festési rendszertől, a bevonat színétől és a tető és a tetőfedő anyag típusától függ. Minél melegebb az éghajlat, annál nagyobb a hatása! A Tikkurila Csoport ClimateCooler tetőfedő rendszerének dokumentált hatása van - ezt nemzetközileg elismert laboratóriumok mérték. A „Cool Roof Paint” olyan technológián alapul, amely lehetővé teszi a tetőfelületnek a napsugárzás visszatükröződését. Használatával a tető általános minősége, élettartama és funkcionalitása szintén jelentősen javul. A ClimateCooler-rel kezelt tetők alacsonyabb hőmérsékleten működnek, ami kevesebb energiát igényel az épület légkondicionálásához. A ClimateCooler kezelés jelentősen csökkenti a hűtés szükségességét, ezáltal pénzügyi megtakarításokhoz vezet. A ClimateCooler kezelés az éghajlat szempontjából is kedvező: a hűtés hiánya kevesebb CO2-ot jelent.
A Tikkurila ClimateCooler termékei két családban - Uni és Flex - találhatók. Mindkettőnek ugyanazon előnyei vannak a nap sugárzásának visszaverődésével kapcsolatban, és mindkettő ugyanolyan színekben kapható. A különbség az alkalmazási területben rejlik. Az Uni családba tartozó termékeket beton tetőcserepekhez, rost- ill. szálcement palákhoz és alapozott acéllemezekhez ajánljuk. A rugalmasabb Flex termékcsalád bitumenes lapos tetők, bitumenzsindelyek kezelésére alkalmas.
Az Uni Primer és Uni Flex alapozók csak fehér színben kaphatók. A ClimateCooler Uni és Flex hővisszaverő bevonati rendszerek csak Primer alapozó és Uni vagy Flex TopCoat festék együttes használata esetén működik. A festendő felületnek tisztának, szilárdnak és száraznak kell lennie, a levegő hőmérséklete legalább +8°C, a levegő relatív páratartalma pedig 80% alatt legyen. Ütemezze be a festési munkát úgy, hogy a festékréteg az esti harmat előtt száraz maradjon. Ne fessen esős időben.
Használat előtt alaposan keverje össze a festéket. Az Uni és Flex Primer alapozó vízzel 5-10% -ban hígítható, a felület porozitásától függően. Ezután vigyen fel 2 réteg ClimateCooler Uni vagy Flex fedőréteget. Az első réteg 5-10% vízzel higítható. A nedves réteg teljes vastagsága 200-225 µm. A termék filmvédő szereket tartalmaz, ezért a tetőről lefolyó esővíz nem javasolt növények öntözésére vagy mosására a festéstől számított első évben. A festett felületet óvatosan kezelje, mivel a termék normál körülmények között körülbelül négy hét alatt eléri végső keménységét és tartósságát. A felület legkorábban az alkalmazás után 1 hónap elteltével járható.

Csomagolási egység 20 liter
Min. rendelhető mennyiség 20 liter
szállítás 13000
alkalmazható Uni rendszer beton cserepekhez és szálcement palákhoz, Flex rendszer bitumenes tető fedésekhez
Szükséglet Uni Primer és TopCoat 3-5 m2/liter, Flex Primer és TopCoat 4-6 m2/liter
alapanyag Vizesbázisú módosított akrilát
Gyártó
A dán Isopaint Nordic A/S cég családi vállalkozásként indult több, mint 45 éve. Szakterülete a tetőbevonatok, homlokzatfestékek és impregnáló szerek gyártása és fejlesztése környezetbarát és egészségtudatos vállalati kultúrával. A cég a Tikkurila csoport része.
Tovább a márka oldalára