Dakea Ultima Energy KEP B1800 PVC tetőablak C2A (55x78) cm x cm

Dakea Ultima Energy KEP B1800 PVC tetőablak
C2A (55x78) cm x cm

114 106Ft-tól -24%
150 139Ft-tól -24%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Rendelésre
Mennyiség (db)
Dakea Ultima Energy KEP B1800 PVC tetőablak
C2A (55x78) cm x cm

A Dakea Ultima Energy PVC a legkorszerűbb, középső tengely mentén forduló műanyag tetőtéri ablak a VKR Holdinghoz tartozó Dakea termékek között. Olyan tetőtéri helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz. Az Ultima Energy PVC extra hőszigetelő értékkel rendelkezik, Uw=1,0 W/m2K. Háromrétegű üvegezése 3 ablaktábla tökéletes kombinációja: speciális bevonat és kriptongáz töltet gondoskodik az ablak kiváló energiahatékonyságáról. Üvegezése, és az üvegtáblák bevonatai azzal a céllal kerültek kiválasztásra, hogy kényelmet és biztonságot vigyenek az otthonokba. Télen meleg, nyáron hűvös szobák – köszönhetően a két különböző hővisszaverő és napsugárzás ellen védő bevonatnak. Egyedi UV-sugárzás elleni védelemmel is el van látva - köszönhetően a a speciális üvegezésnek, amely visszaveri a káros UV-sugarak 95%-át, de átengedi a fényt. Megerősített külső üveg – 6 mm vastagságú edzett üvegtáblák (szemben a 4 mm-es standarddal). Biztonságos környezet - köszönhetően a laminált belső üvegnek, amely nem törik darabokra, ha belülről ütés éri - ez az üvegezés megvédi Önt és családját is. Az ablak külső üvegének egyszerű a karbantartása az exkluzív titánbevonatos kezelésnek köszönhetően, amely révén az esővíz megtisztítja az ablakot.
Jól megtervezett kamrás PVC profilszerkezet. A szellőzés kilinccsel állítható, két passzív szellőző pozícióban. Zárt ablak esetén is a szellőzőnyílással akár 35m3/h légcsere lehetséges (10Pa-lal), vagyis 5200 mm2 területet képes átszellőztetni. Háromrétegű üvegszerkezet: 6 mm-es edzett külső üveg tisztítást megkönnyítő bevonattal, laminált belső üvegezés. Jégkár esetére élettartam garancia az ablaküvegre. A kriptonnal töltött üvegezés 46%-kel kevesebb hőt enged át, mint a leggyakrabban használt, argonnal töltött alternatívája.
Főbb tulajdonságok:
Két gumitömítés (hegesztett csúszó gumitömítés, hegesztett ütközőtömítés)
Középső tengely körül forduló tetőablak
Ingyen alátétszegélyfólia (RUC) és szigetelőhabkeret (IFC) a termék dobozában
Noise Block - továbbfejlesztett burkolóelemek hangelnyelő fóliával
Légzárás Class 4
Szélállóság Class 3
Vízzárás E1500
A hagyományos ablakokhoz képest 50%-kal jobban csillapítja a zajokat, a zajcsökkentés mértéke: 38 dB
A leghosszabb 20 év garancia
FIGYELEM: a tetőablak beépítéséhez burkolókeret szükséges!

alapanyag prémium PVC profil és alumínium külső burkolat
beépíthető 15-90° tetőhajlásszög tartományban
garancia idő 20 év
hanggátlás 38 dB
kilincs helye alsó
Min. rendelhető mennyiség 1 db
szállítás 13000
tetőablak hőszigetelése Uw = 1,0 W/m2K
üveg hőszigetelése Ug = 0,5 W/m2K
üvegezés 33.2SS-10-3HS-10-6H
Csomagolási hossz 0,84 m
Csomagolási súly 23,7 kg
Gyártó
A Fertőszentmiklóson működő Altaterra Kft. a világ egyik legnagyobb tetőablak gyártó vállalkozása. Több, mint 40 országba exportál tetőablak és árnyékoló termékeket Magyarországról. Legjobb minőségű márkája a Dakea tetőablak, amire egyedülálló 20 év garanciát vállal a gyártó!
Tovább a márka oldalára