Dakea Better Energy KAV B1500 fa tetőablak 55 x 78 C2A cm x cm

Dakea Better Energy KAV B1500 fa tetőablak
0,84 m, 19,8 kg, 55 x 78 C2A cm x cm

77 592Ft-tól -24%
102 095Ft-tól -24%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A megnövekedett nedvesség- és szennyeződésállóság miatt a Dakea Better Energy PVC tökéletes megoldást kínál magas páratartalmú helyiségekben is. A Dakea Better Energy PVC ablakok könnyen tisztíthatók és a fából készült tetőablakokhoz képest kevésbé rongálódnak meg a nedvesség és penészedés következtében. Ezenkívül a fafelületekkel ellentétben nincs szükség lakkozásra. Energiatakarékos, középső vízszintes tengelye körül elforgatható (bármilyen helyzetben megállítható), háromrétegű üvegezésű ablakegységgel szerelt tetőablak. Az argon gázzal töltött standard dupla üvegezéshez képest a hármas üvegezés jobb szigetelést biztosít, ami kisebb hőveszteséget jelent a téli időszakban, miközben hatékonyabban védi a belső teret a túlmelegedés ellen a nyári hónapokban. 2 tömítés: hegesztett csúszótömítés, hegesztett ütközőtömítés. A háromrétegű üvegezésű ablakok ablaktáblája és kerete egyaránt jobb U-értékekkel rendelkezik, ami csökkentheti a fűtési költségeket, ezáltal hozzájárulhat a környezetszennyezés csökkentéséhez. Ajánlott alkalmazás: olyan szobákban, ahol magas a levegő páratartalma, vagy az ablakok könnyen bepiszkolódnak, például konyhákban, fürdőszobákban stb. Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával tervezték, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják.
A Dakea Better Energy PVC tetőablakok bármilyen fedésű, 15–90° közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges. 2 passzív szellőzési pozíció a kilinccsel, valamint a szárny szellőztetése lehetsége zárt pozícióban is, akár 5200 mm2 ekvivalens felülettel, ez kb. 35 m3/h légáramlás (10 Pa-nál). Üveg paraméterek: biztonsági üveg, edzett külső üvegezés, akár 10%-kal nagyobb effektív panelméret.
A Dakea Better Energy PVC termékekre maximálisan 20 év garanciát ad a gyártó a világ legnagyobb tetőablak gyártójának (VKR Holding: Velux, Dakea, Rooflite, Balio, stb. márkák) leányvállalata - a Magyarországon működő - Altaterra Kft. A Dakea Better Energy PVC tetőablak ingyenes tartozéka a Quick Install (RUC) alátét-szegélyfólia, amelyet a doboz tartalmaz. A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet tömítettségét.
A Dakea Better Energy PVC terméket a passzív szellőztető rendszere és az ingyenes alátét-szegélyfólia különbözteti meg az olcsóbb Dakea Good Energy PVC ablakoktól. Nagyon megéri az árát, mert adott méretben jelentkező minimális felár sokkal kisebb, mint amennyivel többet kínál ez az ablak az olcsóbb változatnál!

alapanyag skandináv borovi fenyő, színtelen dupla akril lakk, külső alumínium burkolat
beépíthető 15-90° tető hajlásszög tartományba
garancia idő 20 év
hanggátlás 33 dB
kilincs helye alsó kilincses
Min. rendelhető mennyiség 1 db
nyitási mód középső vízszintes tengely körül billenő
szállítás 13000
tetőablak hőszigetelése Uw = 1,1 W/m2K
üvegezés 4-12-3HS-12-3H
üveg hőszigetelése Ug = 0,77 W/m2K
Gyártó
A Fertőszentmiklóson működő Altaterra Kft. a világ egyik legnagyobb tetőablak gyártó vállalkozása. Több, mint 40 országba exportál tetőablak és árnyékoló termékeket Magyarországról. Legjobb minőségű márkája a Dakea tetőablak, amire egyedülálló 20 év garanciát vállal a gyártó!
Tovább a márka oldalára