Cotto Possagno Te.Si. Winter kerámia tetőcserép Rossa

Cotto Possagno Te.Si. Winter kerámia tetőcserép
Rossa

638Ft-tól -%
638Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

Az új Cotto Possagno Te.Si. cserép az Európában oly népszerű portugál hullámos cserépforma korszerű nagyméretű változata, amely egyedülálló a minőség, a környezetvédelmi szabványok és az esztétikai varázs tekintetében. A Te.Si. Winter termékcsalád a Possagno környéki extra finom agyagból nagyon magas hőmérsékleten égetett tetőcserepek, ezért ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is, nem véletlen, hogy 30 év garanciát vállal rá a gyártó. A háztető Te.Si. tetőcseréppel fedve hasonló szépségű, mint a hagyományos mediterrán tetők és ugyanolyan magas vízzáróságot is garantál, amit a speciális Te.Si. hullámforma és a széles vízlevezető csatornák és terelőlemezek biztosítanak. A terméknél alkalmazott műszaki és esztétikai megoldások tökéletes zárást tesznek lehetővé a sarokcsatlakozásoknál - a négyszeres átfedésnek köszönhetően az egyik legjobb a maga nemében.
Figyelembe véve mind a speciális szerkezeti felhasználásokat, mind a kifinomult esztétikai követelményeket az összes Te.Si. tetőcserép szín egyedi stílusú. A Te.Si. termékcsaládon belűl is egyedi a világosszürke Londra és fehér Atene színek, amik a tetők és tetőterek felmelegedése ellen is hatékonyan véd. 17-25° tetőhajlás között páraáteresztő tetőfólia használata szükséges. A tető egyenletes esztétikai szépségének kialakítása érdekében több különböző raklapból származó termékek egyidejű alkalmazása javasolt a kivitelezés során. Tekintettel az anyag természetére a bemutatott minták és a katalógus színei csak tájékoztató jellegűek. Az égetett agyag gyártási technológiájának következtében a súlyok és a méretek változhatnak. A Te.Si. termékcsalád megfelel az UNI EN 1304 - 1024 - 538 - 539/1 - 539/2 szabványoknak és az UNI 8178 - 8627 - 9308/1 - 9460 - 10740 szabvány frissítéseknek és a hatályos magyar szabályozásoknak. A tetőcserepek színeiben az idő múlásával normál eltérések lehetségesek. Hossz: ~445 mm, szélesség: ~263 mm; súly: ~3,9 kg; szükséglet: ~12 darab/m2.

alapanyag égetett agyag
alkalmazható 17° tetőhajlás szögtől
garancia idő 30 év
Min. rendelhető mennyiség 100 db
Súly 3,9 kg/db
Szükséglet 12 db/m2
méret 44,4x26,3 cm x cm
szállítható nem
Gyártó
Az olaszországi Possagno környéke mindig is tetőcserép gyártására alkalmas adottságokkal rendelkező hely volt. A vidék az alumínium-hidroxid szilikátokban gazdag, nemes anyagának köszönhetően egyike azon kevés helynek, ahol jó minőségű égetett agyag termékek előállítása lehetséges.
Tovább a márka oldalára