Cembrit Diamond EF-L 40x40 sarkított négyzet pala natúrszürke

Cembrit Diamond EF-L 40x40 sarkított négyzet pala
natúrszürke

722Ft-tól -2%
Egységár
737Ft/db -2%
722Ft/db -2%
737Ft-tól -2%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Igen
Mennyiség (db)
Cembrit Diamond EF-L 40x40 sarkított négyzet pala
natúrszürke

Hagyományos sarkított négyzet pala (40x40 cm), más néven francia fedés. Azbesztmentes! Előnyei: nem éghető, ellenáll az UV sugárzásnak és színtartó, ellenáll a gombáknak és kártevőknek, ellenáll az időjárási behatásoknak, fagyálló, súlya csekély.
A 40x40 cm-es sarkított négyzetlemezből készült fedés szakmai elnevezése: szabvány francia fedés. A sorok vízszintesek, de a lemezek egymást átlósan fedik. Egy-egy palalemezt 2 db szöggel erősítenek fel a lécezésre vagy deszkázatra a sarkítás mellett mindkét oldalon és még viharkapoccsal is biztosítják a rögzítést. Az eresz kialakításhoz ún. kiszögellő valamint talplemez is szükséges, ami a palából vágható. A gerinckialakítás készülhet taréjkúppal vagy a természetes palafedésnél megszokott túlnyúlásos átfedéssel. A Cembrit szálcementből készült síkpaláit nem-azbeszttartalmú, szintetikus és cellulóz szálakkal kikevert Portland cementből készítik. A síkpalákat a gyártás során pigmentálják és kompresszálják. A termékek felső felületét és széleit egy jó minőségű, félig matt akril bevonattal látják el, míg a a termékek hátoldalát egy színezett vagy átlátszó, nagyteljesítményű kötőanyaggal kezelik. A palák sima vagy strukturált felülete nem-kezelt vagy kezelt szélekkel jár.

alapanyag azbesztmentes szálcement MSZ EN 12467
beépíthető 25° tetőhajlástól vízzáró alátáthéjazattal
bevonat Betternit
Csomagolási egység 1 db
méret 40 x 40 cm x cm
Min. rendelhető mennyiség 1 db
Súly 1,33 kg/db
szállítható nem
vastagság 4 mm
Léctávolság 20,5 - 21,9 cm
Szükséglet 9,8 - 11,1 db/m2
garancia idő 30 év
Gyártó
A Cembrit az egyik vezető európai gyártója a többcélú szálcement építési termékeknek. Termékeik és megoldásaik új, izgalmas újdonságokat kínálnak a vonzó és tartós épületekhez. Kínálatunkban megtalálhatók a Cembrit sík- és hullámpalák tetőre ill. a Cembrit homlokzatburkoló rendszerek.
Tovább a márka oldalára