Böcker Junior Lift HD 18/0-5 750 fék nélkül

Böcker Junior Lift
HD 18/0-5 750 fék nélkül

18 685 650Ft-tól -%
18 685 650Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A Böcker Junior lift a felvonótechnika területén a hosszú távú tapasztalatok eredménye. A kompakt építkezési felvonót elsősorban keskeny építkezésekre tervezték. Manapság sok klasszikus építkezési felvonó túlméretezett, mivel az építkezésen alig van hely, különösen a zsúfolt városokban. Az óvárosok kis sávjain végzett felújítási munkák ugyanolyan kihívást jelentenek. A Böcker Junior építőipari felvonó testreszabott megoldás ezekre az akadályokra. A kompakt méretek és a minimális helyszükséglet miatt a Böcker Junoir Lift mindig a megfelelő választás, ha az építkezési hely rendkívül szűk. A felvonót szinte bármilyen személygépkocsi vontathatja. A Böcker Junior lift behúzható tengelyekkel van felszerelve. Az 1 méternél rövidebb manőverezési szélességgel ezek a felvonók még normál méretű ajtókon is átjuthatnak. És ha a felvonulási méretek rendkívül szűknek bizonyulnak, akkor a vonóhorog is visszahúzható. Kompakt kialakítása mellett a Böcker Junior lift lenyűgöző az erőteljes teljesítményadatokkal is. A szállítási sebesség akár 48 m/perc és a 250 kg maximális hasznos teher biztosítja a hatékony munkavégzést és a kiemelkedő teljesítményt. A termékcsalád a HD 18/0-5-rel kezdődik, maximális emelőmagasság 18 méter, míg a sorozat csúcsmodellje a HD 24/0-7, amelynek maximális emelőmagassága 24 méter.
A Böcker nemrégiben dobta piacra a Junior HD 24 K/0-7 építőipari felvonót. Ennek az új modellnek része az integrált pályacsukló, amely az elmúlt évtizedekben nagyon népszerű volt a Böcker Toplift építőipari felvonók között. Ez a termék azonban több hatékonyságot és üzemeltetési kényelmet biztosít az ügyfelek számára, mivel már nincs szükség a Toplifteknél alkalmazott kézi összeszerelésre. A hatalmas 0-44 °-ig terjedő beállítási tartománynak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen ferde tetőre egyszerűen használható.

hasznos teher 250 kg
Min. rendelhető mennyiség 1 db
pályahossz 4,0 - 17,8 m
szállítható nem
Csomagolási egység Vontatható komplett lift
jármű össztömege 750 kg
Sínpálya hossza összecsukva 4005 mm
Sínpálya szélessége 540 mm
Fékezés fék nélküli
Szélesség
1299 mm
Hosszúság
4890 mm
Gyártó
A Böcker cég több, mint 50 éves fennállása óta töretlenül fejleszti és gyártja az építőipar számára nélkülözhetetlen minőségi lifteket, darukat és egyéb emelő berendezéseket. A siker egyszerű: emberek, teljesítmény, szenvedély. A cég alapítója Albert Böcker úr volt.
Tovább a márka oldalára