Böcker függőleges anyagmozgató lift LMC

Böcker függőleges anyagmozgató lift
LMC

2 796 579Ft -%
Egységár
2 796 579Ft/szett -%
2 796 579Ft -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Igen
Mennyiség (db)
Böcker függőleges anyagmozgató lift
LMC

Böcker ALP Material Lift modellek igen hasznosak amikor nehéz építőelemeket kell mennyezetre vagy magas házfalra szerelni. Ez a helyzet például szellőzőcsatornák, üvegtáblák, légkondicionáló rendszerek és csőrendszerek felszerelésekor. A Böcker ALP Material Liftek segítségével változó rakományokat lehet szállítani és pontosan a kívánt helyen elhelyezni.
Mint minden Böcker termék, az ALP Material Liftek is kiemelkedő teljesítményt, hosszú élettartamot és hatékonyságot kínálnak. Az LMC 395 S4 modell is praktikus kézi csörlővel működik. Alacsony tárasúlyuk és kis méretük miatt ideálisak beltéri és kültéri használatra - még szűk helyeken is. Könnyen szállíthatók és manőverezhetők. Az egyszerű kézi csörlő miatt ideális az építőipari szerelési munkáknál, a kiállításépítésben, a kereskedelemben és sok más területen ahol a motoros vagy robosztus konstrukciók nem használhatók. Az erős LMC 395 S4 emelő akár 250 kg-ot is képes emelni 3,95 m emelési tartományban. Minden Böcker ALP felvonó a legmagasabb német előírások alapján teljesít, így garantálni tudjuk az abszolút biztonságot. A Böcker cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az építési felvonók tervezésében és gyártásában. A német precizitásnak köszönhetően a termékek hosszú élettartamúak és az esetlegesen szükséges pótaalkatrészek évek múltán is garantáltan rendelkezésre állnak.
Megfelel az alábbi irányelveknek: EC gépi irányelv 2006/42/EC
Alkalmazott harmonizált szabványok: DIN EN ISO3691-5:2015 & AC:2016 & A1:2020 (D)
Az ALP Material Lifteket Európa-szerte használják építési-, kereskedelmi- és egyéb célokra egyaránt. A Tetőcentrum Magyarország Kft-nél lehetősége van a Böcker LMC anyagfelvonó megvásárlására és/vagy bérlésére is. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Böcker Toplift leírás

Csomagolási egység 1 szett
Emelési gyorsaság kézi csörlős
hasznos teher 250 kg
Min. rendelhető mennyiség 1 db
pályahossz 3,95 m magasság
alapanyag nagyszilárdságú alumínium váz
szállítás 18000
Gyártó
A Böcker cég több, mint 50 éves fennállása óta töretlenül fejleszti és gyártja az építőipar számára nélkülözhetetlen minőségi lifteket, darukat és egyéb emelő berendezéseket. A siker egyszerű: emberek, teljesítmény, szenvedély. A cég alapítója Albert Böcker úr volt.
Tovább a márka oldalára