Cégünkről

Tartalom

A Tetőcentrum Magyarország Kft. több, mint 20 éve működő családi vállalkozás. Az első 3 évben - albérleti lakásunkban - csak mi az alapítók dolgoztunk a cégben. Közösen határoztuk meg a tetők irányába történő szakosodást, mint megkülönböztető minőségi tényezőt az építőanyag kereskedelemben. Kitartásunknak és munkatársaink elkötelezettségének köszönhetően folyamatosan fejlődni tudtunk. Jelenleg 4 telepen működünk. A központi telepünk Győrben van (7.000 m2), a legnagyobb telepünk (20.000 m2) pedig Budapesten.

Vásárlóink 75%-ban kivitelező szakemberek, vállalkozások és 25%-ban magánvásárlók. Fennállásunk alatt több mint 7 millió m2 tetőfedő anyagot, több mint 10 millió m2 tető- és alátétfóliát és több mint 50.000 db tetőtéri ablakot értékesítettünk Magyarországon.

Felkészültségünket és szaktudásunkat nem csak vásárlóink, hanem beszállítóink is nagyra értékelik. Eddig 56 szakmai ill. gyártói díjat kaptunk. Családunk második generációja is részt vesz a Tetőcentrum munkájában: Petra lányunk a pesti telepet vezeti, Krisztián fiúnk - saját vállalkozása mellett - webshopunk létrehozásában és az internetes megjelenések, reklámok terén segít.

 

Üdvözlettel:

Szűcsné Szabados Kinga közgazdász és Szűcs Gábor építész mérnök-tanár