Tondach

A TONDACH Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb kerámia cserépgyártó vállalkozása. A márka a Wienerberger cégcsoport része.

Csornai gyárában - kiváló csornai és beledi agyagból - húzott technológiával készülnek a hódfarkú és a hornyolt (Kékes, Pilis, Zemplén) égetett agyag kerámia cserepek. Klasszikus forma és elegancia jellemzi ezt a TONDACH termékcsaládot. Megnyitásakor a világ legnagyobb és legkorszerűbb sajtolt technológiával működő gyárát Békéscsabán üzemelteti a TONDACH Magyarország Zrt. Ebben a gyárban készülnek az ún. XXL - azaz extra nagyméretű kerámia cserepek. A sajtolt technológia lehetővé teszi a bonyolultabb - egyben vízzáróbb - forma kialakítást ill. a korszerű gyártás szép és új színeket tesz lehetővé.

Tondach Wienerberger
Tondach - Wienerberger

Cégünk - a Tetőcentrum Magyarország Kft. - az elmúlt 25 évben többször is volt a Tondach Zrt. legnagyobb kereskedő partnere. A Tondach termékeket megalakulásunk óta forgalmazzuk. 2017. év elején a gyártó vevőtalálkozóján a 2016-os év második legnagyobb kereskedője elismerést kaptuk Potos János ügyvezető igazgatótól.

Tondach kereskedő

Tetőfóliák, alátétfóliák
Fóliák minden tetőfedéshez, tetőtérbeépítéshez, homlokzatokhoz.

Webshopon árusított termékek

Kerámiacserepek
Tondach, Creaton és olasz Cotto Possagno kerámia cserepek és tartozékaik széles választékban, készletről Magyarország maásodik legnagyobb Tondach kereskedőjétől (2016-ban).

Webshopon árusított termékek