SanMarco

Az olasz SanMarco vállalat 2000 óta része a nemzetközi Terreal Csoportnak, amely három vállalat évszázados örökségéből ered és a világ egyik legnagyobb kerámia tetőcserépgyártója. A SanMarco - Terreal Italia gyorsan növekvő vállalkozás: több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat...

SanMarco kör

Az olasz SanMarco vállalat 2000 óta része a nemzetközi Terreal Csoportnak, amely három vállalat évszázados örökségéből ered és a világ egyik legnagyobb kerámia tetőcserépgyártója. A SanMarco - Terreal Italia gyorsan növekvő vállalkozás: több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat, világszerte exportál, 2013-ban pedig mintegy 25 millió euró forgalmat bonyolított le.
A SanMarco jelenleg három gyártóüzemet működtet: Valenza (AL) csúcstechnológiai üzem és egyben a cég székhelye tetőcserép gyártására specializálódott; Noale (VE) üzem a téglák és az építészeti alkotóelemek előállítására specializálódott; Castiglion Fiorentino (AR) üzem a legmodernebb tégla- és tetőcserép gyártására alkalmas létesítmény.
A SanMarco - Terreal Italia szinergikus és dinamikus szervezete folyamatosan kutatja a minőséget az egész termelési láncon belül, a tervezéstől a szállításig. Cégünk 2018 évben lett a SanMarco vállalat magyarországi képviselete.

logo