Isola Powertekk

A Powertekk Nordic prémium acél cserepes lemezek - a megszokottól eltérően - kőzúzalék hintéssel ellátott felületűek. A Powertekk Exclusive prémium acél cserepes lemezek pedig fényes vagy matt porszórt festéssel kerülnek forgalomba.

A termékek a családi tulajdonban lévő norvég Isola A/S csehországi gyáraiban készülnek.

Powertekk Nordic
Powertekk Nordic struktúrszürke tető

Mikor válassza tetőjére a Powertekk cserepes lemezt?

  • Ha fontos Önnek a garancia! A Powertekk tetőkre teljeskörű 30 év átrozsdásodás elleni garanciát vállal a norvég Isola AS.
  • Ha fontos a terhelhetőség is! A cserepes lemez ne csak tartós legyen, de legyen a legerősebb is. A Powertekk cserepes lemez kategóriájában a legerősebb. A hasonló kőzúzalék szórású acél cserepes lemezek csak 0,4 és 0,45 mm vastagságúak, míg a Powertekk Nordic 0,5 mm vastag. Ez 10-20%-kal erősebb tetőt eredményez Önnek felár nélkül.
  • Ha alacsony tetőhajlást szeretne! A Powertekk Nordic cserepes lemez nagyon alacsony 8° tetőhajlástól egészen a függőleges felületig felszerelhető, és ebben a széles tartományban garantáltan csapadékbiztos fedést nyújt Önnek. 
  • Ha könnyű tetőt szeretne! A Powertekk Exclusive csak 5 kg/m2, így a héjazat súlya nem terheli meg a tetőt különösebben, ezért a termék kiválóan alkalmas tetőfelújításokra (régi palatetők újrafedésére akár a pala bontása nélkül).
  • Nem kopog az esőben! A fém cserepes lemez tetőknél gyakori kérdés, hogy mennyire hangos a tető esőben. A Powertekk Nordic tető felületén lévő kőzúzalék bevonat enyhíti az esőcseppek kopogását.
  • Rendkívüli szél- és csapadékállóság! A Powertekk tetők műszaki megoldásai extra időjárás állóságot nyújtanak az Ön házának. A kategóriájában legnagyobb 88 mm-es oldalátfedés is az abszolút legjobb vízzárást eredményezi.
Fém tetők
Lindab, Powertekk, Gerard, Budmat, Prefa, VM Zinc, Blachotrapez fém cserepes lemezek és egyéb tetők többféle bevonattal prémium és normál minőségben, széles választékban, készletről!

Webshopon árusított termékek

Bitumenzsindelyek és hullámlemezek
Isola prémium- és Gutta bitumen zsindely akár 25 év garanciával!

Webshopon árusított termékek