Cedral Classic faerezetű homlokzatburkoló lap 190x3600 mm C01

Cedral Classic faerezetű homlokzatburkoló lap 190x3600 mm
C01

14 097Ft-tól -%
Egységár
14 097Ft/db -%
14 097Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A Cedral burkoló lapok szín- és formaválasztékának és kiegészítő elemeinak köszönhetően változatos és kreatív, színpompás és egyedi homlokzatok készülhetnek. Szerkezetileg az átszellőztetett homlokzatburkolatok kínálta előnyök mellett a Cedral homlokzati lapok kiválóan alkalmasak íves felületek burkolására is. A Cedral családi- és társasházak burkolataként is kiválóan alkalmazható: könnyen szerelhető, hosszú élettartamú és gyakorlatilag nem igényel utólagos karbantartást. A Cedral homlokzati lapok természetes alapanyagok felhasználásával, minőségi szálcementből készülnek. Így ez az anyag megfelel a mai trendeknek: környezetbarát, ökológiai lábnyoma csekély (összhangban van az ISO 14025 szabvánnyal).
A Cedral klasszikus eleganciája kiválóan mutat különféle stílusú új épületek homlokzatán, de régi épületek felújításához is ideális - akár csak az épület egyes részein (orom, tűzfal, tetőablak, kémény, kerítés, stb...) megjelenő diszítő betétként is jól alkalmazható. A Cedral homlokzatburkoló lapok látványukat tekintve megtévesztésig hasonlítanak a faburkolatokhoz, ám azokkal ellentétben kifejezetten ellenállók és nem igénylik a karbantartást. UV- és ütésálló. A fával ellentétben a Cedral nem repedezik és vetemedik, nem korhad, a festék nem pereg le róla. Fontos szempont még, hogy nem ég, így védi az életünket, épületünket, szeretteinket és vagyontárgyainkat.
A gyártó az érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál, előírásoknál szigorúbb feltételek között végzi a gyártást. Így biztosak lehetünk a tartós minőségben. Éppen ezt támasztja alá a 30 év minőségi garancia. A Cedral homlokzatburkolat felületének rendellenes színelváltozásaira és a bevonat leválására a gyártó Cembrit cég a piacon egyedülálló módon 10 év garanciát vállal.
A Cedral burkolatok színeinek és formáinak köszönhetően a legkülönfélébb beruházói és tervezői elképzelések valósíthatók meg. 4 féle kialakítású Cedral homlokzatburkolati lapok vannak: Cedral Classic nyomott famintás, Cedral Classic sima felületű, Cedral Click nyomott famintás, Cedral Click sima felületű. A lapokat lehet vízszintesen vagy függőlegesen (esetleg ferdén) is lehet szerelni.

alapanyag szálcement pala
alkalmazható szerelt homlokzatburkolatokhoz
Csomagolási egység 1 db
garancia idő 30 év (10 év szín)
méret 19x360 cm x cm
Min. rendelhető mennyiség 10 db
szállítható nem
tűzvédelmi osztály A2 - s1 d0 (MSZ EN 13501-1)
UV állóság igen
vastagság 10 mm
Szükséglet kb. 0,576 m2 homlokzat/db
Gyártó
Az ETEX Group a világ 42 országában működő 101 gyártóüzemében több, mint 13 000 munkatárssal dolgozik. A cégcsoport 5 különböző ipari részleget működtet - mindegyiket önálló stratégiával, amelynek célja a piacvezetés a gondosan kiválasztott üzleti szegmensekben.
Tovább a márka oldalára