YBS

Az angol YBS Insulation (Crag Industrial Park Morven Street, Creswell Deryshire S80 4AJ) cég számos terméket gyárt az építőipar számára. Egyik leginnovatívabb terméke a SuperQuilt multifólia, ami 19 rétegű hő- és fényvisszaverő polietilén/alu membrán hőszigetelő fólia.

A SuperQuilt multifóliánál a hővisszaverő rétegeket speciális poliészter hőszigetelő szövetrétegek választják el egymástól. A gyártó YBS - egyedül a piacon - a SuperQuilt rétegek laza összefogására nem varrást alkalmaz, azért hogy ne csökkenjen a SuperQuilt hőszigetelő képessége. Az alkalmazott anyagok különleges kombinációja révén vastagságához képest a legjobb hőszigetelést biztosítja ill. a leghatékonyabban tükrözi vissza az infravörös sugárzást. Ez azt jelenti, hogy a SuperQuilt nem csak télen segít a fűtési energia csökkentésében, de nyáron is hatékonyan véd a túlmelegedés ellen!

SuperQuilt hőszigetelés
SuperQuilt hőszigetelés a tetőtérben

Cégünk - a Tetőcentrum Magyarország Kft. -  a SuperQuilt multifólia hőszigetelés kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A termék kiszerelése: 15 m2/tekercs (10m x1,5m). ÉME engedély száma: A-729/2012.