Wienerberger

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. A Wienerberger Kerámia Építőanyagok Üzletág (CBME) 28 európai országban van jelen, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban is. Az üzletág Európában és Indiában 147 gyárában gyárt falazótéglákat, 73 üzemben készülnek áthidalók és kerámia födémrendszerek, 40 gyár felelős a homlokzatburkoló téglák gyártásáért és 34 üzem termel kiváló minőségű kerámia tetőcserepet és kiegészítőket.

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. A Wienerberger Kerámia Építőanyagok Üzletág (CBME) 28 európai országban van jelen, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban is. Az üzletág Európában és Indiában 147 gyárában gyárt falazótéglákat, 73 üzemben készülnek áthidalók és kerámia födémrendszerek, 40 gyár felelős a homlokzatburkoló téglák gyártásáért és 34 üzem termel kiváló minőségű kerámia tetőcserepet és kiegészítőket. A vállalat világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat.

Wienerberger

A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Dinamikus piacpolitikának és intenzív beruházási tevékenységnek köszönhetően mára a magyar építőanyag-piacon is kiemelkedő pozíciót foglal el. Hozzáértésüket piacképes termékek gyártásával és értékesítésével bizonyítják, élen járnak a téglagyártás innovációjában, energiahatékony termékeik az úgynevezett Okostéglák, a Porotherm Thermo ill. Klíma téglatermékek és a Wienerberger kéményrendszerek. A Wienerberger 2012-től a magyar piacon is szorosan együttműködik a Tondach márkával, 2018-tól pedig közösen dolgoznak azon, hogy jól bevált termékeikkel és megbízható szolgáltatásaikkal kellemes és biztonságos életkörülményeket, valamint folyamatosan magas minőséget nyújtsanak a vásárlók számára.