Isola AS.

A norvég Isola AS Európában elsőként, 1954 óta gyárt bitumenzsindely tetőrendszert, ami versenytársai közül a legmagasabb minőségével és élenjáró technikai paramétereivel tűnik ki.

Az Isola bitumenzsindelyek prémium terméktulajdonságai:

Isola bitumenzsindely

Mikor verhetetlen az Isola bitumenzsindely?

  1. Ha fontos a szélállóság! A norvég SINTEF Intézet vizsgálata alapján az Isola bitumenzsindely 151,2 km/h szélállóságú! A vizsgálat során az Isola bitumenzsindelyt összevetették a skandináv piacon található valamennyi zsindellyel és szélállóságban az Isola bitumenzsindely messze megelőzte valamennyi versenytársát. Ha viharos szélnek kitett helyen készül bitumenzsindely tető, akkor a legjobb megoldás az Isola. 
  2. Ha alacsony a tető hajlásszöge. Az Isola bitumenzsindelyek min. 15° tetőhajlásszögig garantáltan nem áznak át! Az egyéb zsindelyek többsége csak 20° felett nyújt biztonságot beázás ellen.
  3. Ha fontos a garancia! Az Isola bitumenzsindely alapanyagának extra minősége és a speciális ragasztási rendszere egyedülálló a zsindelypiacon, ezért vállal rá a norvég Isola AS a leghosszabb, 25 év csapadékzárási garanciát! FONTOS: az Isola zsindely garancia - ellentétben sok más gyártó garanciális vállalásával szemben - nem limitált és az évek számával a garanciális érték nem csökken. Azaz, ha csak olcsó zsindelyt keres, akkor nem az Isola a megoldás, de ha a legjobb zsindelytetőt szeretné házára, akkor jól választ, ha az Isola mellett dönt.

Isola zsindely garancia