Icopal-Villas

Az Icopal Kft. 2000. októberétől áll partnerei szolgálatában az Icopal Group tagjaként, mint a cégcsoport gyárainak magyarországi képviselete.

Az 1990-ben alapított Villas Hungária Kft. 2012. január elsejei beolvadását követően az Icopal Magyarország piacvezető bitumenes lemez gyártójaként kiváló minőségű szigetelőanyagokat és a szakszerű beépítéshez szükséges magas színvonalú szakmai tanácsadást biztosít a vevők számára.  A cég által forgalmazott termékek között egyaránt megtalálhatóak a zalaegerszegi gyárban előállított hagyományosan jó minőségű bitumenes lemezek és az Icopal Group-hoz tartozó külföldi márkák szigetelő- és tetőfedő anyagai, a termékrendszerekhez tartozó szigetelési segédanyagok, kellősítők, továbbá PVC termékek, kéményrendszerek, tetőfelülvilágítók, füstelvezető rendszerek és építési fóliák.

Icopal

Az Icopal Kft. zalaegerszegi üzeme - hasonlóan az Icopal Group többi egységéhez,- az ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet. Az Icopal Group tagjai folyamatosan fejlesztik az általuk gyártott és értékesítésre kínált termékeket, szem előtt tartva a kiváló minőséget és a gazdaságos felhasználást, valamint a környezetvédelmi szempontokat is.