AHI Roofing

Az alapító Lou Fisher 1957-ben készítette el az első kőzúzalékkal bevont préselt acél tetőlemezt Új-Zélandon. Azóta sokan lemásolták az eredeti megoldást, de a vállalat manapság is a világ legnagyobb gyártója ezeknek a termékeknek. Négy kontinensen van gyára.

Az európai központ Magyarországon/Várpalotán van. A Gerard nagy gyártási tapasztalata és innovatív megoldásai révén továbbra is a legjobb megoldásokat kínálja a háztetőkre.

  • Minden Gerard tető ellenáll a szélsőséges időjárásnak, még akár 160 km/h-s hurrikánt is kibírnak!
  • A Gerard tetőcsaládhoz 50 év gyártói garancia jár! Ez 25 év teljes időjárás-állósági garanciát jelet és további 25 év arányosan csökkentett garanciát.
  • Gerard tetővel gyorsan és egyszerűen lehet lecserélni az elöregedett háztetőket. A felújítás nehéz döntés, Gerard tetővel minden egyszerűbb. Ráadásul a termék úgy lett kifejlesztve, hogy nagyon könnyű legyen az új tető. Ennek köszönhetően bármilyen régi tetőt lecserélhetünk Gerard-ra.
Gerard
Gerard tető
Fém tetők
Lindab, Powertekk, Gerard, Budmat, Prefa, VM Zinc, Blachotrapez fém cserepes lemezek és egyéb tetők többféle bevonattal prémium és normál minőségben, széles választékban, készletről!

Webshopon árusított termékek