Lindab SRP Click fém lemez tető

Termékleírás

A Lindab SRP Click tetőfedési rendszer a hagyományos korcolt fedés előprofilozott változata. Kifejezetten elegáns, modern épületekre és patinás korcolt tetők felújítására egyaránt ajánljuk. Az előprofilozott forma eredménye a gyors és könnyű kivitelezés.

Lindab SRP Click tető
Modern ház tetőfedése Lindab SRP Click lemezzel

A Lindab SRP Click tetőlemez tüzihorganyzott, többrétegű speciális Classic, Prémium és Elite színbevonattal, fényes és matt felülettel, sokféle színben kapható. A 0,5 mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a nagy szilárdságú S250 osztályba tartozik. Feltételekkel már 7°-tól, általánosan pedig14° tetőhajlástól alkalmazható. A termékre 15-30 év átrozsdásodás elleni garanciát vállal Magyarország legnagyobb acél tető gyártója a svéd Lindab cég.

Lindab SRP Click fém lemez tető típusok

L-SRP 25 fedőszélessége 500 mm, profilmagassága 25 mm. L-SRP 38 fedőszélessége 480 mm, profilmagassága 38 mm. Folytonos alátámasztást (deszkázatot) igényel.

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Amennyiben szeretné igénybe venni az anyagmennyiség számítási szolgáltatásunkat, kérjük a tervrajzokat (tetőfelülnézet és homlokzati rajzok) PDF vagy bármilyen kép formátumban juttassa el hozzánk a gyor@tetocentrum.hu vagy a pest@tetocentrum.hu címre, vagy töltse ki az alábbi árajánlatkérő sablont.
Személyes Adatok

Ajánlatadáshoz szükséges személyes adatok

Tető Adatai

A mellékelt ábra alapján adja meg a tető paramétereit.

A tető részei
A fenti ábra segítségével beazonosíthatja tetője minden részletét. A számok megegyeznek a kérdőívben szereplő sorszámokkal. Ha nem biztos a részletekben, akkor elég ha a csillaggal jelzett mezőket tölti ki (személyes adatok, tetőfedő anyag és a tető felülete) és majd mi egyeztetünk Önnel.