Lindab cserepes lemez

Termékleírás

A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. 100% vízzáróságot biztosít. A lemezek fix fedési szélességűek és legfeljebb 6,14 m hosszúságúak. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készül a fedés, ezért egyszerű nyeregtető esetén minimális a hulladék. A Lindab cserepes lemez súlya könnyű, egy négyzetméter tető mindössze 5 kg. Tetőfelújításnál nem kell megerősíteni a régi szerkezetet, azaz közvetlenül a régi fedésre rászerelhető. 

Lindab LPA cserepes lemez tető
Lindab LPA cserepes lemez tető

A cserepes lemez tüzihorganyzott, többrétegű speciális színbevonattal Classic fényes és matt felülettel, sokféle színben kapható. A 0,5 mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a nagy szilárdságú S250 osztályba tartozik. 14° tetőhajlástól alkalmazható. A termékre 15 év átrozsdásodás elleni garanciát vállal Magyarország legnagyobb acél tető gyártója a svéd Lindab cég.

Lindab cserepes lemez típusok

LPA cserepes lemez 1000 mm fedőszélességben, 400 mm léctávolsággal, egyenesen vágott ereszvégződéssel kapható. A legkedveltebb cserepes lemez típus Magyarországon.

Lindab LPA cserepes lemez

LPA-L cserepes lemez a módosított profil kialakításának köszönhetően 10%-kal nagyobb nettó fedőszélességet biztosít. Ezáltal ez a cserepes lemez profil gazdaságosabb. Az alacsonyabb hullám egy laposabb és divatosabb cserépforma látványát adja, megtartva a klasszikus vonalakat. Egyenesen vágott ereszvégződéssel kapható.

Lindab LPA-L cserepes lemez

Lindab cserepes lemezekre mindig egyedi akciós árat adunk ügyfeleinknek!

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Amennyiben szeretné igénybe venni az anyagmennyiség számítási szolgáltatásunkat, kérjük a tervrajzokat (tetőfelülnézet és homlokzati rajzok) PDF vagy bármilyen kép formátumban juttassa el hozzánk a gyor@tetocentrum.hu vagy a pest@tetocentrum.hu címre, vagy töltse ki az alábbi egyszerű árajánlatkérőt.
Személyes Adatok

Ajánlatadáshoz szükséges személyes adatok

Ajánlatkérés tárgya

Adja meg mire szeretne ajánlatot kérni.