Guttaglis prémium polikarbonát és akril profillemezek

Termékleírás

Guttagliss akril profillemezek

Guttagliss akril profillemezek

A Gutta akrillemezek a legjobb fényáteresztő képességgel, nagyon tartós UV álló kivitelben, 30 év garanciával. 3,0 és 1,5 mm vastagságban készülnek. Teraszfedésekhez, gépkocsi beállókhoz, pergolákhoz, stb., ahol a minőség a legfontosabb paraméter. A 3,0 mm vastag termék csak sinus hullámformában, átlátszó és bronz színben, sima és strukturált kivitelben készül. Lemezszélesség 1045 mm, hosszúság 2000 - 6000 mm lehet. Az 1,5 mm vastag Gutta termék hullámos és trapéz formában, átlátszó és bront színben, sima vagy karcolt kivitelben készül. Lemezszélesség 1045 mm, hosszúság 2000 - 3000 mm. Mindkét termék B2 égési osztályba tartozik DIN 4102 szerint.

Guttaglis polikarbonát trapézlemezek

Guttagliss polikarbonát trapézlemezek

Kedvező árfekvésű Guttaglis polikarbonát trapézlemezek 10 év garanciával. Átlátszó és bronz színben. Tábla szélessége 90 cm, hosszúsága 200 cm. Anyagvastagsága 0,8 mm. Egyszerűbb teraszfedések, szélfogók és bevilágítós sávok hosszútávú kialakítására ajánljuk.

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Amennyiben szeretné igénybe venni az anyagmennyiség számítási szolgáltatásunkat, kérjük a tervrajzokat (tetőfelülnézet és homlokzati rajzok) PDF vagy bármilyen kép formátumban juttassa el hozzánk a gyor@tetocentrum.hu vagy a pest@tetocentrum.hu címre, vagy töltse ki az alábbi árajánlatkérő sablont.
Személyes Adatok

Ajánlatadáshoz szükséges személyes adatok

Tető Adatai

A mellékelt ábra alapján adja meg a tető paramétereit.

A tető részei
A fenti ábra segítségével beazonosíthatja tetője minden részletét. A számok megegyeznek a kérdőívben szereplő sorszámokkal. Ha nem biztos a részletekben, akkor elég ha a csillaggal jelzett mezőket tölti ki (személyes adatok, tetőfedő anyag és a tető felülete) és majd mi egyeztetünk Önnel.