Fém tetők felújítása Isopaint Isoxyde bevonattal

Termékleírás

Elöregedett, esetleg rozsdásodó, de még jó fém tetőjét nem kell kicserélnie! A dán Isopaint cég Isoxyde akril- és sztirolpolimerek kombinációján alapuló bevonatával újjávarázsolhatja régi fém tetőjét. Az Isoxide vas, alumínium, cink vagy horganyzott felületek elleni védelemre szolgál. Jól tapad a régi műanyag lemezekhez, poliészterhez vagy azzal festett felületekhez is. A bevonat könnyen felhordható, jól folyik és nagy fedőréteggel rendelkezik. A kész bevonat a korrózió ellen is véd, jó tapadást, jó vegyi ellenállást és jó időjárás állóságot biztosít. A hidrofób képesség biztosítja, hogy a bevonat vízzel érintkező fehér foltosodással szemben is ellenálljon. Nagyon rugalmas bevonatot képez a fém felületen. A termék cink-foszfátot tartalmaz. Kiadósság: 2,5-5,0 m2/liter. Színek: fekete, antracit szürke sötét- és világosszürke, fehér, svéd vörös és sötétbarna.

Fém tető festése Metal OneCoat bavonattal

Fém felület előkezelése / tisztítása: a festett vagy festetlen felületeket nagynyomású vízzel (esetleg kombinálva Isopaint Universal Cleanerrel) mossuk le az olaj és a zsír eltávolítása érdekében. Alkalmazás előtt a korrodált felületeket Isopaint RustConverterrel kell kezelni. A festendő felületnek tisztának, száraznak és fenntarthatónak kell lennie. A bevonatotot használat előtt jól fel kell keverni. Hígítatlanul használjuk (az első réteg higítható max. 10%-ig). Az alkalmazási  hőmérséklet 8-30°C között- 85% relatív páratartalom mellett optimális. Felhordható ecsettel, hengerrel vagy légmentes szórással (180-220 bar). A megfelelő rétegvastagság biztosítása érdekében a festéket két rétegben kell felhordani, mindegyik réteg vastagsága 200 μm legyen. Mindig készítsünk vizsgálati bevonatot a termék és a felület kompatibilitásának ellenőrzése érdekében.

Rozsdás fém tető

A RustConverter vízzel hígítható akril diszperziós, tanninokat tartalmazó alapozó, amit közvetlenül a vas vagy vasötvözet rozsdás felületére kell felvinni. A RustConverter kémiailag kapcsolódik a rozsdához, és egy fekete, stabil felületet hoz létre, amely jobban ellenáll a nedvességnek. Megvédi a felületet a további korróziótól. Színtelen. Kiadósság: 10 m2/liter.
RustConverter

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Amennyiben szeretné igénybe venni az anyagmennyiség számítási szolgáltatásunkat, kérjük a tervrajzokat (tetőfelülnézet és homlokzati rajzok) PDF vagy bármilyen kép formátumban juttassa el hozzánk a gyor@tetocentrum.hu vagy a pest@tetocentrum.hu címre, vagy töltse ki az alábbi egyszerű árajánlatkérőt.
Személyes Adatok

Ajánlatadáshoz szükséges személyes adatok

Ajánlatkérés tárgya

Adja meg mire szeretne ajánlatot kérni.