Deluxa univerzális külső- és belső rolók tetőablakokhoz

Termékleírás

Deluxa DUR univerzális belső fényzáró roló

Deluxa DUR   Alkalmas VELUX, RoofLite, Dakea, Balio, FAKRO és Optilight tetőtéri ablakokhoz. Bármely napszakban teljes sötétséget tud teremt a tetőtérben. Sínes rendszerének köszönhetően fokozatmentesen fel- és lehúzható, ill. bármely pozícióban megállítható. A roló a VKR Holding (a világ legnagyobb tetőablak gyártója) ccehországi gyárában készül. Pár perc alatt felszerelhető. A csomagolásban minden segítség megtalálható a házi szereléshez (képes beépítési útmutató, csavarok). Kék és bézs színben kapható.

Deluxa MIR univerzális külső hővédő roló

Deluxa MIR külső hővédő roló   Alkalmas RoofLite, Dakea, Dakstra, Balio tetőtéri ablakokhoz. Hatékony hővédelmet nyújt, mivel megfékezi a napsugarakat mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát. Hálós anyaga nem akadályozza meg a kilátást és szeles időjárás esetén sem kell behúzni. A tetőtérből egyszerűen kezelhető. A roló a VKR Holding (a világ legnagyobb tetőablak gyártója) csehországi gyárában készül. A csomagolásban minden segítség megtalálható a házi szereléshez (képes beépítési útmutató, csavarok). Antracit színben kapható.

Deluxa MUR külső hővédő roló

Deluxa DUR külső hővédő roló   Alkalmas VELUX GZL, GGL, GGU és GPL tetőtéri ablakokhoz. Hatékony hővédelmet nyújt, mivel megfékezi a napsugarakat mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát. Hálós anyaga nem akadályozza meg a kilátást és szeles időjárás esetén sem kell behúzni. A tetőtérből egyszerűen kezelhető. A roló a VKR Holding (a világ legnagyobb tetőablak gyártója) csehországi gyárában készül. A csomagolásban minden segítség megtalálható a házi szereléshez (képes beépítési útmutató, csavarok). Sötétszürke színben kapható.

 

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Amennyiben szeretné igénybe venni az anyagmennyiség számítási szolgáltatásunkat, kérjük a tervrajzokat (tetőfelülnézet és homlokzati rajzok) PDF vagy bármilyen kép formátumban juttassa el hozzánk a gyor@tetocentrum.hu vagy a pest@tetocentrum.hu címre, vagy töltse ki az alábbi egyszerű árajánlatkérőt.
Személyes Adatok

Ajánlatadáshoz szükséges személyes adatok

Ajánlatkérés tárgya

Adja meg mire szeretne ajánlatot kérni.

Webshopon elérhető termékek