CREATON kerámia cserép

Termékleírás

A CREATON kerámia tetőcserepek kizárólag természetes nyersanyagokból (föld, víz, tűz, levegő), adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek. A termékeket korszerű gyártási technológiával, automatizált berendezéseken állítják elő. Alapanyaga a kiváló minőségű (zárványoktól és káros hatású mésztől mentes) zalai agyag.

Creaton tető
CRAETON háztető

A hagyományos kisformátumú termékek és a modern, gazdaságos nagyméretű cserepek is nagyon magas sajtolási erővel, 1050 °C fokon készülnek. Ennek következtében a cserepek rendkívül tömörek, pórusmentesek és alacsony vízfelvevő képességgel rendelkeznek. A magas minőség következménye, hogy a CREATON kerámiacserepeire 50 év garanciát vállal! A tetőcserepek 3 fajta felületképzéssel készülnek: natúr, engóbozott (agyagfesték bevonat) és üvegmázas.

A márka Európa egyik legnagyobb cserépgyártó vállalatcsoportjának, az ETEX Group-nak a tagja. A magyarországi gyárak 2005-ben és 2007-ben Lentiben épültek, az akkor létező legmodernebb tetőcserép gyártási technológiával. A kerámiacserepek tetőrendszerben kerülnek értékesítésre, azaz a cserepek mellett a tökéletes tetőkhöz szükséges összes tetőtartozék és tetőkiegészítő is megtalálható a gyártó kínálatában. Sőt! 2017-től ereszcsatorna és poliuretán hőszigetelés is megtalálható a kínálatban. A CREATON Jótető Program segítségével pedig olyan tetőfedő szakembereket ajánlunk minden építkezőnek, akiket a gyártó folyamatosan képez a legmagasabb szakmai színvonal elérése érdekében. További szolgáltatásunk a pala- vagy bitumenzsindely tetők felújítóinak a CREATON Zöld Projekt Program, ami a veszélyes hulladékok elszállításának és megsemmisítésének költségeit minimalizálja, ha az építkező CREATON cserépre cseréli le régi tetőjét. A gyártó további termékei kínálatunkban: betoncserepek, azbesztmentes ETERNIT sík- ill. hullámpalák és CEDRAL és EQUITONE szálcement homlokzatburkolatok. 

Creaton kerámia cserepekre mindig egyedi akciós árat adunk ügyfeleinknek! Kérjen részletes árajánlatot az ajánlatkérés menüpont alatt!

Színek, formák, típusok

A tetőcserepek 3 fajta felületképzéssel készülnek: natúr, engóbozott (agyagfesték bevonat) és üvegmázas.

Creaton klassik hódfarkú cserép    Creaton Hortobágy tetőcserép   Creaton Róna tetőcserép   Creaton Rapido tetőcserép   Creaton Balance tetőcserép   Creaton Domino tetőcserép
Klassik     Hortobágy   Róna   Rapido   Balance     Domino

 

Dokumentumok

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Amennyiben szeretné igénybe venni az anyagmennyiség számítási szolgáltatásunkat, kérjük a tervrajzokat (tetőfelülnézet és homlokzati rajzok) PDF vagy bármilyen kép formátumban juttassa el hozzánk a gyor@tetocentrum.hu vagy a pest@tetocentrum.hu címre, vagy töltse ki az alábbi árajánlatkérő sablont.
Személyes Adatok

Ajánlatadáshoz szükséges személyes adatok

Tető Adatai

A mellékelt ábra alapján adja meg a tető paramétereit.

A tető részei
A fenti ábra segítségével beazonosíthatja tetője minden részletét. A számok megegyeznek a kérdőívben szereplő sorszámokkal. Ha nem biztos a részletekben, akkor elég ha a csillaggal jelzett mezőket tölti ki (személyes adatok, tetőfedő anyag és a tető felülete) és majd mi egyeztetünk Önnel.